A világ első 2-az egyben növényi alapjának antibakteriális kezelő rendszere, a hatékonyság növelése érdekében a baktériumok, a gombok és a penészek 99,9% -a - a légkondicionáló rendszer mélyén, vagyis az eldugott zugókban, vagy bármelyik erős zárt térben, pl. populiarban, vagy egy járművek belsejében.

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, FLOTTÁKNAK ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE.

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBE BÉRHOL KÉRHETI A KISZÁLLÁST!

ÁRAINKRÓL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN KÉRHET INFORMÁCIÓT.


TELEFON: 06-20-616-7045

EMAIL: szelvedosjanigyor@gmail.com


                         A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJÁT KÍNÁLJUK MA!!!

A világ első gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszere, amely nem tartalmaz toxikust, bizonyítottan megöli a baktériumok és spórák 99,9% -át egy levegőben és egy levegővel érintkező felületken. Ez a forradalmian új, minden egyes baktériumot tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a légkondicionáló, vagy pedig a szellőző rendszerben elérhetővé váljon.

A Bactakleen UltraMist gyógynövény egyedülálló, növényi anyagilag fontos, teljes antibakteriális kezelést biztosító technológia. A ködfátyolos fertőtlenítő berendezés egy koncentrált antibakteriális oldatot hoz létre ultrafinom köddé porlasztjaként, amely több száz millió mikroszkópos "nano méretű" tisztítót tartalmaz, és mindenki számára nem fedett felületet.

Az anyag nem mérgező, kellemes illatot hagy maga után. 
A készüléket CE jelzéssel állíthatja elő, könnyen és biztonságosan kezelhető.
Nincs visszamaradó nedvesség, olajos réteg, szúrós szag.

Kiválóan alkalmazható a keresztbefertőzés elkerülése érdekében, esetleg egyetlen megfázás, influenza esetén.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:


A közlekedésben:

Személyautók, taxik
Buszok, villamosok, metrók, vonatok
Hajók, repülőgépek

Szellőző-, és klíma rendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeknek a fertőtlenítése és a tartós védelem érdekében történő biztosítása az utazóközönség számára


Az egészségügyben:

Fogorvosi és orvosi rendelések
Egészségügyi kezelő
helységek Mentőautók, betegszállítók
Várakozó-, és öltöző helységek

Szellőző, és a klíma rendszeresen, felületinek fertőtlenítve és tartós védelemben részesítve egy betegeket, kísérleteket, látogatókat, valamint az orvosokat és a nővérek egészségének megfelelő kezelését.

Épületekben, valamint a külső felületeken:

Egyedi és egylégterű irodák
Szellőző rendszerek, egyedi és középső
légkondicionálók Mozitermek, csatlakozási lehetőségek, és egyfajta
Kezelt felületek öntisztuló (szennyeződés lerakódás gátló) hatása

Légkondicionáló rendszerének elérhetősége az egészséges környezet kialakulása és megkívánása érdekében, hogy dolgozzon fel, dolgozzon fel ügyfeleket, partnereket, és értékesítse azokat a fogyasztói térségeket, akik körbefertőzővé válnak.

Épületek:

Az oktatásban, gyermekgondozásban, nevelésben, sportban

Bölcsődei, óvodai
helységek Tantermek, öltözők
Sport létesítmények

Szellőző-, és klíma rendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeknek a fertőtlenítése és tartós védekezésének biztosítása az gyermekek, gondozók, nevelők, pedagógusok, valamint egy sportolók, edzőik és szurkolók egészségének biztosítása érdekében

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!